Kaviaarista arkeen. -yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Reseptiikan ideointi ja tuottaminen sekä kuvausten ja videoiden suunnittelu ja toteutus ovat yksi vahvuuksistani. Olen ilokseni saanut työskennellä kaupallisessa yhteistyössä monen arvoni jakavan yrityksen kanssa. Alla voit tutustua muutamiin yhteistyökumppaneihini. Olisiko sinulla projekti joka sopisi minulle? Ota yhteyttä, kuulen mielelläni lisää!

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Herkkutilan

Herkkutilan

Herkkutilan on suomalainen perheyritys. Olen tuottanut Herkkutilan erilaisille juustotuotteille reseptiikkaa, ruokakuvia ja -videoita. Olen myös arvioinut ja testannut heidän uutuustuotteitaan ruoanlaitossa ja leivonnassa. Pyrin tuomaan resepteissäni ilmi tuotteiden hyvää makua, helppokäyttöisyyttä ja uusia ideoita kotikeittiöön.

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Freja

Freja

FREJA Transport & Logistics on kuljetus- ja logistiikka yhtiö. Olen tuottanut FREJAn digitaaliseen joulukalenteriin reseptiikkaa, ruokakuvia ja -videoita jo kahtena vuonna. Kansainvälisten kuljetusoperaatioiden ympärille reseptien ideoiminen on ollut hieno haaste mielikuvitukselle!

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Fredman

Fredman

Fredman Group on suomalainen perheyritys jonka tuotteiden (esimerkiksi leivinpaperi, suodatinpussit jne.) ympärille kehitin innovatiivista ja inspiroivaa reseptiikkaa, kuvia ja step-by-step -videoita Instagramiin (sekä asiakkaan nettisivuilla käytettäväksi). Tuotin puolen vuoden aikana heille 24 erilaista uutta ruoka- ja juomaideaa.

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Festivo

Festivo

Festivo - Suomen kotikylmiö Oy on ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja. Olen tuottanut heille reseptiikkaa, ruokakuvia ja -videoita. ideoiden ruoat ja teemat niin että ne tuovat ilmi Festivon ainutlaatuisten tuotteiden ominaisuuksia.

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Festivo

Kuuki Marketing Lab

Kuuki tuottaa myynnin ja markkinoinnin asiantuntija­palveluita yrityksille. Kanavariippumaton markkinointitoimisto, jolle minun on ollut ilo tuottaa reseptejä, kuvia ja videoita heidän omaan markkinointiinsa sekä Kuukin kumppani- ja asiakasprojekteihin. Reseptejä julkaistu mm. Kuukin somessa ja asiakaskirjeissä.

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Festivo

Heading content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient.