placeholder user

Ruokaa rakkaudella ja leveÀllÀ hymyllÀ.
ElÀmÀ on juhla, syödÀÀn sen arvoisesti. Joka pÀivÀ.

KAVIAARISTA ARKEEN.

Sain erÀÀn kirjan isÀltÀni ollessani 15-vuotias:
Ei aina kaviaaria, kirjoittanut J.M. Simmel. Kertomus Thomas LievenistÀ. Mestarivakoilijasta vastoin tahtoaan. HÀnen uhkarohkeista seikkailuistaan ja valituista ruokaresepteistÀÀn.

IsÀni teki Àidilleni illalliseksi heidÀn seurusteluaikoinaan s.297 löytyvÀn reseptin mukaan "Robertin kyljyksiÀ ranskanperunoiden kera".

Luen kirjan edelleen vuoden, kahden vĂ€lein. En pelkĂ€stÀÀn koska se on hyvin kirjoitettu ja viihdyttĂ€vĂ€ romaani, vaan koska se muistuttaa minua isĂ€stĂ€. IsĂ€ etsi erikseen kaupoista kirjaa antaakseen sen minulle omaksi, koska ei raaskinut luopua omasta kappaleestaan. TĂ€stĂ€ kirjasta on tullut minulle yhtĂ€ tĂ€rkeĂ€.

MeidÀn perheessÀmme on aina rakastettu kirjoja ja hyvÀÀ ruokaa. Keksimme tÀmÀn tilin nimen nÀiden kahden asian inspiroimana, yhdessÀ siskojeni kanssa (mukana pari pulloa viiniÀ, luonnollisesti).

Ruoka, tarinat ja perhe. 
Ne vain kuuluvat yhteen. 
❀
keitot kategoria-highlight.jpeg
ka jalkiruoat-square

USKOTTOMUUS

Ole uskoton ruokaresepteille. 
 Kaiken ruoanlaitossa voi kiertÀÀ tai korvata.


HyvÀ

Jos se maistuu hyvÀltÀ, se on hyvÀÀ.


HĂ€vikki

Porkkanankuorista saa kasvislientÀ tai friteeraamalla sipsejÀ. Ideointikysymys.
(tai se, ettÀ unohtiko mies tuoda sipsejÀ kaupasta, kuten lupasi)


Smetana

KĂ€ytĂ€ kaikkeen. Siis ihan kaikkeen.


Helppous

Aina ei ole pakko jaksaa. Noutopizza toimii yhtÀ hyvin.
(Kotiinkuljetettuna ja smetanalla!)

keitot kategoria-highlight.jpeg