topography

Nakkipasta

Arkinen nakkipasta nostettuna uudelle tasolle! Kermaa, cheddaria ja sopivasti mausteita, tätä kelpaa haarukoida suuhun niin arkena kuin viikonloppuna. Kyllä sitä aikuisenakin joskus kaipaa nakkeja ja spaghettia.

information circle-sharp
Valmistusaika
30 min
calendar sharp
Annosmäärä
2-4
ellipsis horizontal-circle-sharp
Hyvä huomioida
-

Aineosat

1 pieni (puna)sipuli hienonnettuna ⁣
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna ⁣
1 pkt nakkeja ohuiksi kolikoiksi viipaloituna (pieni pkt)⁣
2 dl kuohukermaa⁣
n. 1 dl pastan keitin vettä⁣
1,5 dl raastettua hyvin sulavaa Cheddaria⁣
Maustamiseen soijaa ja mustapippuria⁣
N. 300 g pastaa (tagliatelle) keitettynä al dente⁣
(Hienonnettua lehtipersiljaa)⁣

Tee näin

- Kuullota öljyssä sipulit ja valkosipuli. Lisää nakit ja anna niiden ruskistua. ⁣
- Lisää kerma ja pastan keitinvesi. ⁣
- Anna kiehahtaa ja mausta soijalla ja mustapippurilla. ⁣
- Lisää juustoraaste ja kuumenna uudelleen matalalla lämmöllä koko ajan sekoitellen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.⁣
- Lisää pasta (ja persilja) ja sekoita hyvin. ⁣

Tarjoa!

Vinkit

✔Jos suolan määrä mietityttää, keitä pasta suolattomassa vedessä.

✔Vegenakit sopivat tähän oivallisesti!

Lisää sisältöä

Pienennä ruokahävikkiä

Joulupöydän herkut

Ruokaohjeita arjen kiireeseen